Tutustu meihin

niina_juuti2Heippa! Olen Niina, tiimimme harjoitteluspesialisti. Maailmalle-työn lisäksi vastaan OPH:n EDUFI-harjoitteluista Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa ulkomailla. Opiskelin (kauan sitten) Helsingissä pohjoismaisia kieliä ja tein vaihtojaksot Hollannissa ja Tanskassa. Suomen päässä olin aktiivinen vaihto-opiskelijoiden parissa. Opiskeluaikana myös leireilin vapaaehtoisena eri puolilla Eurooppaa. Valmistuttuani käväisin työharjoittelussa Belgiassa, ja myös Opetushallitukseen (silloiseen CIMOon) päädyin töihin harjoittelujakson kautta. Maailmalla on mielettömästi tarjottavaa - lähde etsimään juuri sinulle sopivaa tapaa kansainvälistää elämääsi!


linda2Moikka! Olen Linda ja vastaan Maailmalle-palvelujen pyörittämisestä. Työni painottuu verkkoviestintään, someen ja palvelujen kehittämiseen, mutta saatamme tavata myös muissa kanavissa. Latinan opintoni Suomessa yllättivät minut aikoinaan kansainvälisyydellään ja tartuin erilaisiin vaihtomahdollisuuksiin opiskeluaikanani. Erasmus-vuoteni Roomassa oli elämäni paras kokemus siihen mennessä, mutta onneksi kansainvälisyyden hedelmistä voi nauttia myös kotimaassa. Opiskelin latinan lisäksi myös esimerkiksi kirjastoalan ja viestinnän opintoja, joiden kautta päädyin näihin hommiin reilu kymmenen vuotta sitten. 


samuliSamuli tässä terve! Toimin neuvontatiimissämme enimmäkseen Study in Finland -palvelun ja ulkomaisten asiakkaiden neuvonnan parissa, mutta olen mukana myös Maailmalle-palvelun puolella. Päädyin näihin tehtäviin osin sattumien summana: opiskellessani englannin laitoksella Jyväskylässä 90-luvulla (Erasmus-vaihto oli silloin uusi juttu Suomessa) sain kesäharjoittelupaikan yliopiston kansainvälisten asioiden toimistosta. Tulevien ja lähtevien vaihto-opiskelijoiden parissa työskentely sytytti kiinnostuksen kansainvälisiin asioihin, ja nämä hommat veivätkin sitten mennessään.