Maailmalle.netin uutisia

Hae korkeakouluharjoittelijaksi Maailmalle.net-tiimiin kesäksi 2018!

Oletko innostunut kansainvälistymisestä? Tykkäätkö kirjoittaa, tehdä kuvallista viestintää ja organisoida asioita? Hae nyt meille harjoittelijaksi Maailmalle.net-tiimiimme Opetushallituksen kansainvälistymispalveluihin. Harjoittelu on palkallinen. Haku päättyy 28.2.

Opetushallitus tuottaa Maailmalle.net-palvelukokonaisuutta, jonka tarkoituksena on innostaa suomalaisia nuoria ja opiskelijoita hankkimaan kansainvälisiä kokemuksia ja osaamista. Maailmalle.net-kokonaisuus muodostuu verkkosivustosta, sosiaalisen median kanavista, tietopalvelusta ja tapahtumista.

Pääset ylläpitämään ja kehittämään Maailmalle.net-verkkopalvelua ja tuottamaan sisältöjä sosiaalisen median kanaviimme. Autat ideoimaan palvelun markkinointia ja keinoja palvelun tunnettuuden lisäämiseksi.

Tehtäviisi voi sisältyä myös työskentelyä kansainvälisen liikkuvuuden tilastojen parissa: muokkaat tilastoja taulukoiksi ja kuvioiksi sekä julkaiset niitä verkkopalvelussamme. Tarvittaessa avustat yksikön eri tehtävissä.

Odotamme sinulta
  • valmiuksia viestintä- ja markkinointitehtäviin
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ilmaisutaitoa
  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme myös
  • vieraiden kielten ja ruotsin hallintaa
  • kansainvälistä kokemusta esimerkiksi opiskelijavaihdosta tai vapaaehtoistyöstä.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja mahdollisuuden soveltaa osaamistasi käytännön työelämässä. Tiimimme on rento, ja työyhteisössämme arvostetaan luovia ideoita ja uuden kokeilemista. Pääset myös tutustumaan valtionhallinnon toimintaan ja valtioon työnantajana. Aiempien vuosien harjoittelijoillemme harjoittelu on avannut ovia oman alan työtehtäviin.

Tarjoamme paikkaa ensisijaisesti opiskelijalle, jolla ei vielä ole oman alansa harjoittelu- tai työkokemusta.  Voit hakea paikkaa, jos opiskelet suomalaisessa tai ulkomaisessa yliopistossa tai korkeakoulussa.

Opetushallitus on asiantuntijavirasto, joka vastaa koulutuksen, varhaiskasvatuksen ja elinikäisen oppimisen sekä kansainvälisyyden edistämisestä Suomessa. Maailmalle.net-tiimi on osa kansainvälistymisen neuvontapalvelut -yksikköä. Lue lisää meistä ja valtiolla työskentelystä osoitteessa www.valtiolle.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Hanna Boman, hanna.boman@oph.fi, 0295 338 537.

Harjoittelun ajankohta ja kesto: 1.5.2018–31.7.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn luonne: Kokopäivätyö
Palkka: 1300 €/kk
Harjoittelijoiden määrä: 1
Harjoittelun sijainti: Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 28.2.2018

Lähetä hakemuksesi (vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-muodossa) sähköpostitse yksikön päällikkö Hanna Bomanille osoitteeseen hanna.boman@oph.fi.


Palaa otsikoihin