Future Leaders on kesävaihto-ohjelma suomalaisille ja amerikkalaisille lukiolaisille. He keskittyvät aktiiviseen kansalaisuuteen ja johtajuuteen, vierailevat mielenkiintoisissa kohteissa ja asuvat paikallisissa perheissä. Tällä sivulla nuoret kirjoittavat yhteistä blogia vaihtokokemuksistaan Washington DC:ssä ja Helsingissä.

FLosallistujat

Jos olet kiinnostunut Future Leaders -ohjelmasta, katso lisätietoja lukio-osiosta:


Future Leaders -blogi

Suomalaiset ja amerikkalaiset lukiolaiset jakavat kokemuksiaan kesävaihdosta Washington DC:n ja Helsingin alueella.
3.8.2017 14.58

NYC (Sara)

Matkan aikana yksi pitkäaikaisimmista unelmistani tuli toteen, nimittäin matka New Yorkiin.

sara5
sara6

Otimme DC:stä bussin seitsemältä aamulla ja palasimme myöhään samana iltana. Väsymys väistyi ällistyksen ja riemastuksen tieltä samalla sekunnilla, kun bussi ajoi keskelle taivasta hipovia rakennuksia. Samaan aikaan en osannut oikein uskoa, että olin vihdoin New Yorkissa ja olin järjettömän iloinen, että olin siellä. Kiireiset kadut tekivät minuun välittömän vaikutuksen ja koko matkan ajan nautin sydämeni kyllyydestä suurista ihmismassoista, autoista, kaupoista, rakennuksista... Kaupungin liike, hektisyys, jännitys vatsan pohjassa.

sara1
sara2


sara7

Koska aikaa nähtävyyksille oli vain noin 7 tuntia, kävelimme jalat kipeiksi ja päivän lopussa koko ryhmä oli aivan poikki. Kaikki kävely oli kyllä sen arvoista! Tunnen itseni todella onnekkaaksi, että pääsin näkemään tämän kaiken. Turistina en ollut paras mahdollinen. En todellakaan muista kaikkien paikkojen nimiä, joissa kävimme ja vielä vähemmän, missä osassa kaupunkia ne olivat. Onneksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikö niin?

sara3
sara4

Niin kauniista kaupungista on helppo saada kauniita kuvia, vaikeampaa on saada erilaisia kuvia. Niin monet ovat ikuistaneet samat pilvenpiirtäjät ja vielä useammat jo nähneet heidän henkeäsalpaavan kauniita kuvia. Otin itse tietysti paljon kuvia ja keräsin niistä parhaat jakaakseni kaikille teille uskomattoman kokemukseni. Nauttikaa!

Teksti ja kuvat: SaraPalaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi


Nimimerkki
Otsikko
Kommentti *
Älä täytä
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Ei kommentteja